ALARMANTNO STANJE U BERGAMU: Duvan Zapata završio sezonu, Gasperini zamenu pronašao među slobodnim igračima?!

Samo 14 minuta proveo je na terenu Duvan Zapata (30) nakon što se oporavio od povrede i zaigrao u nedjelju protiv Kaljarija nakon mesec i po dana pauze.

Na prvi pogled izgledalo je kao da se radi o zameni predostrožnosti radi, ali prema poslednjim informacijama iz Italije postoji ozbiljan strah da je Kolumbijac čak završio sezonu.

Prema pisanju Skaj Italije čekaju se detaljni medicinski pregledi nakon kojih će biti poznato radi li se zaista o onome na što doktori sumnjaju – a to je opasnost od odvajanja aduktorske tetive.

U slučaju da se crne prognoze potvrde Zapata bi morao pod nož i onda bi oporavak podrazumevao najmanje tri meseca pauze. To bi značilo i da Atalanta ostaje na samo jednom klasičnom napadaču – Luisu Murielu.

Drugim rečima, Đan Pjero Gasperini bi mogao zahtevati od uprave da se klub iz Bergama aktivira na tržištu i zamenu potraži među slobodnim igračima.

Izbor, naravno, nije veliki u ovom trenutku, ali postoji nekoliko interesantnih napadača koji i dalje tragaju za novim klubom. Najpoznatiji među njima je bivši napadač Atletika i Čelsija, Dijego Kosta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazović efektnim golom otežao situaciju Atalanti (VIDEO)

Fudbaleri Atalante i Verone remizirali su u Bergamu u sklopu 32. kola Serije A, pošto je duel završen rezultatom...

POVEZANE OBJAVE