MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Bornmunt 1.65, Seltik 1.60, Fulam 1.40!

Početak nedelje nije rezervisan za TOP fudbalske lige, ali to ne sprečava kladionicu Meridian da ponudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Pred nama su dani u kojima ne možemo da računamo na grandiozne derbije u najjačim evropskim  ligama, ali istinski fudbalski zaljubljenici nemaju razloga za brigu.

Sportska kladionica Meridian je spremila fenomenalnu ponudu za svoje korisnike, budući da u utorak i sredu na programu ima nekoliko zanimljivih duela.

To vam daje dobar razlog da se registrujete na meridianbet.rs, zbog činjenice da Meridian donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

A, evo kako možete da iskoristite bonus i sastaviti idealan tiket.

FULAM – MILVOL, kec 1.40

Utorak, 20.45

Aleksandar Mitrović i Fulam nastavljaju poteru za povratkom u elitni rang engleskog fudbala. U okviru 31. kola engleskog Čempionšipa u goste im dolazi Milvol koji se trenutno nalazi “zakucan” za sredinu tabele. Idealna prilika da Aleksandar Mitrović upiše još neki pogodak na svoj konto i na taj način učvrsti svoj Fulam na prvom mestu!

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.40 na pobedu omiljenog tima Čempionšipa svih u Srbiji.

FENERBAHČE – KAJZERISPORT, kec 1.55

Utorak, 18.30

Kup Turske se ozbiljno zahuhtava. Na red je došla osmina finala, a već u toj fazi imamo jedan interesantan duel.  Ni Fener ni Kajzerisport ne igraju na visokom niovu u domaćem šampionatu, pa će tako svoju sreću potražiti u drugom po važnosti nacionalnom takmičenju.  Fenerbahče će u pomenutom meču poneti ulogu favorita, ali kup utakmice su interesantne što tim sa više šansi ne pobedi uvek!

Ako pitate bukmejkere Meridiana – iskoristite kvotu 1.55 na pobedu Fenera.

BORNMUT – BIRMINGEM, kec 1.65

Sreda, 20.45

Fudbaleri Bornmuta su dugo držali prvo mesto na tabeli engleskog Čempionšipa, ali je Fulam preuzeo primat. Zbog toga više nemaju pravo na kiks, a prva prilika za popravni biće protiv Birmingema koji se tek nalazi na 18. poziciji.

Da li će Bornmut izgubiti korak za prvoplasiranim Fulamom je glavno pitanje, a u ovom dueli svakako važe za favorita, pa iskoristite kvotu 1.65 na njihovu pobedu.

ABERDIN – SELTIK, dvojka 1.60

Sreda, 20.45

Seltik je po ko zna koji put pokazao da je apsolutni vladar škotskog fudbala, ali je prvenstvo daleko od završenog. „Zeleno-beli“ jesu savladali najvećeg rivala Rendžers rezultatom 3:0, ali to ne znači ništa ako dođu u situaciju da „prospu“ bodove protiv timova koji su autsajderi. Aberdin se nalazi na sedmom mestu škotskog prvenstva, ali na domaćem terenu zna da iznenadi favorizovane timove kao što je Seltik.

Ipak, gosti su favoriti, pa vas u kladionici Meridian čekakvota 1.60na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE