RECEPT ZA BRZU ZARADU: Registruj se, preuzmi bonus od Meridiana i sastavi tiket vredan MILIONA!

Nova nedelja je tu, a to znači i novi početak u svim sferama života. U moru obaveza, pravo je vreme da nađete malo vremena za razonodu, i to uz sport i online kladjenje.

Ovog utorka donosimo vam sjajan recept za vrhunski užitak uz fudbal i sjajne bonuse za kladjenje koje donosi kladionica Meridian.

A, recept je jako jednostavan. Prvi korak jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD i okušate svoju sreću.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Nakon što preuzmete svoj poklon bonus, vreme je da sastavite tiket zar ne? To je još lakše, jer vas u Meridianu čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, što znači da – greške nema!

Za koji god sport da se odlučite, koje god lige i timove da izaberete, čeka vas isto – vrhunska ponuda, jer je upravo po tome Meridian postao prepoznatljiv.

Dakle, uz samo par klikova možete se uveriti zašto je Meridian kuća najvećih bonusa. Pa, šta čekate?

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE KRUNISANJA ZA ŠAMPIONE: Crveni Torina ih pokrenuo, Inter siguran na Meaci! (VIDEO)

Fudbaleri Intera savladali su Torino sa 2:0 u 34. kolu Serije A. I to pred svojim navijačima, u prvom...

POVEZANE OBJAVE