Novi Beograd se igrao protiv Dinama

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su petu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. Novobeograđani su u devetom kolu A grupe elitnog takmičenja na svom bazenu lako savladali Dinamo iz Tbilisija sa 19:7 (5:1, 2:2, 7:2, 5:2).

Ovim trijumfom ekipa trenera Dejena Jovovića sa 17 bodova zauzima drugo mesto na tabeli, šest manje od vodeće Breše, a bod više od najbližih pratilaca Olimpijakosa i Barselonete.

Favorizovani Novobeograđani su dobro ušli meč protiv tima iz Gruzije koji obiluje našim internacionalcima. Dve atraktivne odbrane Gojka Pijetlovića koji je zaustavio peterac gostiju i skinuo zicer Dušanu Vasiću u kontri “jedan na jedan” dodatnu su pogurale domaći sastav koji je lako došao do ubedljivog vođstva od 5:0.

Sve posle toga bilo je rutinsko odrađivanje posla. Novi Beograd je bio veoma efikasan u trećoj deonici u kojoj je postigao čak sedam golova.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Strahinja Rašović sa četiri gola, a Dušan Mandić i Miroslav Perković su se po tri puta upisali u strelce, dok su kod gostiju iz Tbilisija po dva pogotka postigli Marko Jelača i Dušan Vasić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE