SAMO U MERIDIANU: Pokupi svoj keš bez odlaska na uplatno mesto, a tu je i DODATNI BONUS!

Ove nedelje čeka nas pakleni raspored fudbalskih utakmica u najjačim ligama sveta, što znači da ćete vi kao iskusni kladioničari sigurno “svratiti” do uplatnog mesta u vašem kraju.

Odigraćete tiket u kladionici Meridian, jer znate vas tamo čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, otići ćete zatim svom domu, udobno se smestiti i uživati u vrhunskom fudbalu, a kada tiket postane dobitan…

Verovali ili ne, uopšte ne morate napuštati udobnost svog doma kako biste “pokupili” dobitak. A, evo i kako:

Meridian je razvio novi sistem isplate dobitka sa tiketa koji je odigran na uplatnom mestu, te tako ne morate ni korak da napravite kako biste preuzeli vaš keš, jer dobitak možete preusmeriti na vaš online nalog.

Sve što je potrebno jeste da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu.

Dobitak odmah prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

I to bi bilo sve – keš je vaš! Meridian je jedina kladionica u Srbiji koja daje ovakvu pogodnost i olakšava vam kladjenje i zato je morate iskoristiti!

Naravno, za ovu uslugu je potrebno da budete registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a ako niste… Bez brige, imamo rešenje i za to!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Registrujte se odmah, jer vas nakon toga čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLCIE od 500 RSD, pa imate priliku da sastavite još jedan tiket!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAZNIK FUDBALA U BEOGRADU: Karata za derbi i dalje ima

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras od 19 časova odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije. Karata za ovaj meč i dalje ima, a svi...

POVEZANE OBJAVE