VREME JE ZA PREMIJER LIGU: Evo koje utakmice ne smete da propustite!

Najjača liga u Evropi nema pauzu, a to morate da iskoristite uz najveće kvote na planeti u kladionici Meridian, uz pomoć kojih ćete sastaviti idealan tiket i postati milioner.

Još malo vremena je ostalo do početka druge faze evropskih fudbalskih takmičenja, a „rupu“ u rasporedu ovog puta popunjavaju engleski timovi, sa nekoliko kvalitetnih utakmica.

Velika borba vodi se u Premijer ligi, kako za titulu, tako i za takmičenje u evropskim takmičenjima, što znači da ćemo ovih dana gledati vrhunski fudbal.

Ali, pre nego što pogledate kakva vas to ponuda čeka u kladionici Meridian, imamo jedno važno obaveštenje!

Ukoliko se registrujete na meridianbet.rs dobijate sjajnih 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Kada zgrabite sjajan BONUS na red dolazi implementacija sportskog znanja! A šta to sve kladionica Meridian ima za vas?

TOTENHEM – SAUTEMPTON

Tipovi: kec 1.65, dvojka 5.20, iks 4.10

Sreda, 20.45

Vreme je za sudar dva tima koja se nalaze u uzlaznoj formi u poslednje vreme. Totenhem se potpuno igrački preporodio od kada je na klupu seo Antonio Konte, što je u nekoliko navrata isticala prva zvezda tima iz Severnog Londona, Hari Kejn.

Ovog puta im u goste dolazi tim sa dobrim renomenom. Sautempton je to potvrdio u meču protiv Mančester Sitija, kada je herojskom igrom uspeo da osvoji važan bod.

Međutim, domaći teren je domaći teren, pa Totenhem važi za favorita u ovom duelu, što znači da vas čeka kvota 1.65 na pobedu “pevaca”.

ASTON VILA – LIDS

Tipovi: kec 1.85, dvojka 4.10, iks 3.90

Sreda, 21.00

U sredu nas očekuje utakmica koja je iz plejade najlepših za sportske sladokusce.  Teško je prognozirati da li tim Stivena Džerarda može da odnese trijumf na domaćem igralištu protiv uvek neugodnog Lidsa, ali gotovo sigurno je da goleada neće izostati. I Aston Vila i Lids su poznati kao timovi koji beskompromisno napadaju bez obzira na rezultat, stoga možemo očekivati pravi mali spektakl, ali i pobedu Aston Vile za koju važi kvota 1.70.

LIVERPUL – LESTER

Tipovi: kec 130, dvojka9.00, iks 6.20

Četvrtak, 20.45

Činjenice je da Mohamed Salah i Sadio Mane najverovatnije neće nastupati za „redse“ zbog minulog Afričkog kupa nacija, ali Jirgen Klop sigurno ima svoja adute. To svakako neće biti dobra vest za fudbalere Lestera koji ne znaju za pobedu prethodna tri meča, a teško je očekivati da mogu da se izvade protiv jednog od najboljih timova Premijer lige.

Shodno tome, bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.65 napobedu Liverpula.

VULVERHEMTON – ARSENAL,TIP 2, 2.25

Tipovi: kec 3.35, dvojka 2.35, iks 3.20

Četvrtak, 20.45

Od očaja do sjaja, pa u krug. Tako se može najbolje definisati tekuća sezona Arsenala.Tim Mikela Artete nije pobedio još uvek u 2022. godini, što unosi nemir, ali i obavezu da se nešto promeni. Prilika za to biće protiv Vulvsa na gostujućem terenu, koji su pokazali da mogu da budu ranjivi protiv Noriča u FA kupu.

Arsenal nema mnogo prostora za kalkulaciju, već mora da napadne svim silama, ako ne želi ponovo da se nađe na sredini tabele Premijer lige. Shodno tome, Meridian donosi kvotu 2.25 na pobedu “tobdžija”.

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE