“Ako Novak ispoštuje uslove, sa radošću ćemo ga dočekati”

Novak Đoković bi uskoro trebao da zaigra na turniru u Dubaiju, a prijavljen je i z aturnire u Monte Karlu i Indijan Velsu.

Za ta dva turnira još uvek nije sigurno da će se najbolji teniser sveta tamo pojaviti, ali svi se nadaju da će mere olabiviti u tim zemljama dok turniri počnu.

Predsednik ATP-a Andre Gaudenci izrazio je nadu da će što pre videti Novaka na terenu.

Novak ima u planu da igra u Dubaiju, što je dobra vest. Želimo da ga vidimo srećnog, zdravog i naravno, da igra na turnirima. Želimo da sve najbolje igrače vidimo na terenima. Jedan od njih je Monte Karlo, gde ćemo, srećom, imati pune tribine. Nadamo se da ćemo pandemiju kovida uskoro ostaviti za sobom. Čuju se dobre vesti, vidi se svetlo na kraju tunela. Idemo ka tome da ostavimo ovaj užas za sobom, rekao je Gaudenci.

Turnir u Monte karlu zavisi od mera Francuske.

Ako Novak bude zadovoljavao uslove koje propisuje francuska država, sa zadovoljstvom ćemo ga dočekati. Ali, moramo da poštujemo odredbe, rekao je direktor turnira Željko Franulović.

Za sada je na snazi da Novak mora da bude vakcinisan da bi igrao na teritoriji Francuske. Međutim, u toj zemlj se veoma često menjaju pravila tako do aprila će biti sigurno još promena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE