FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA: Pokupi bonus na depozit i podseti nas zašto si kralj online klađenja!

Sportska kladionica Meridian ne prestaje da oduševljava ljubitelje online kladjenja, a osim što daje sjajne bonuse dobrodošlice, vodi računa i o svojim postojećim korisnicima.

Ove nedelje čeka nas “brdo” fudbalskih utakmica, što znači da je pravo vreme za novi tiket. Ako ste od onih koji su napravili pauzu, pravo je vreme da se ponovo aktivirate, jer Meridian donosi nove promocije i bonuse.

Bonus dobrodošlice ste verovatno potrošili i sada je pravo vreme da uplatite prvi depozit i odigrate tiket, jer vas u tom slučaju najbolja kladionica u regionu časti dodatnim bonusom!

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, odmah stiže 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT, što znači da ste na dobitku i pre nego što vaš tiket postane dobitan.

A, ako tek sada želite da se pridružite Meridianovoj ekipi – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijate 500 RSD bonusa za online kladjenje.

Nemojte nam verovati na reč – isprobajte. Jer, kada Meridian časti – svi su na dobitku.

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE