OVA UTAKMICA ĆE SE ČEKATI: Vlahović novim golom odveo Juve na Fiorentinu u polufinalu Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri torinskog Juventusa plasirali su se u polufinale italijanskog Kupa, pobedom nad Sasuolom od 2-1 na Alijanc stadionu u Torinu. Pobedu je direktno doneo Dušan Vlahović u završnici, tako zakazavši duel sa svojim donedavnim klubom Fiorentinom u polufinalu!

Juve je poveo već u 3. minutu kada se na pravom mestu našao Paulo Dibala. Tada se možda i nije očekivalo da će utakmica biti ovako neizvesna, ali je već u 24. minutu Hamed Traore koji je sjajno prošao kroz odbranu nakon čega je uputio snažan šut pod same rašlje.

Ispostavilo se da je ovo bio aktivan rezultat sve do same završnice kada je Srbin posle sjajnih driblinga sebi izgradio poziciju za šut, posle čega je pogodila protivničkog igrača i prevarila golmana Pegola.

Tako je Srbin postigao gol i u drugoj utakmici otkako je promenio klub, jer je prethodno sjajnim lobom postigao vodeći gol protiv Verone na svom debiju za torinske crno-bele u Seriji A.

Prethodno je Fiorentina dobila Atalantu golom još jednog mladog srpskog fudbalera i dojučerašnjeg Vlahovićevog saigrača Nikole Milenkovića, koji je u trećem minutu nadoknade pogodio za 3-2 i polufinale!

Na Čizmi je večeras definitivno bilo veče srpskih fudbalera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE