PROCURELO: Zvezda Milana je bila nadomak velikog potpisa, a onda je sve propalo zbog nerealnih zahteva

Frank Kesi će na kraju ove sezone gotovo sigurno napustiti redove Milana.

Kesi već nekoliko sezona nosi dres milanskog velikana i jedan je od najstandardnijih članova početne postave, ali očito je odlučio da je vreme za novi izazov.

Ovaj veznjak sa Milanom ima ugovor do kraja ove sezone i već je u nekoliko navrata odbio mogućnost potpisa novog ugovora. Kesi je očito odlučio da na leto napusti Milan, ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Povezivao se s transferom u gradskog rivala Inter, a nedavno su se pojavile i spekulacije da se za njegov angažman zanima i Barselona koja sve više “vreba” igrače koji će na leto biti slobodni.

Katalonski Sport sada je otkrio da je Barselona održala sastanak s predstavnikom veznjaka Milana, ali da je odustala od njegovog dovođenja jer smatraju da Kesi traži prevelika primanja.

Navodno, njegov agent je poručio da želi godišnju platu između osam i deset miliona eura, ali u Barseloni su to odmah odbili.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Potpisao Larkin (VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša Efesa, Šejn Larkin potpisao je novi ugovor sa svojim klubom. Danima se govorilo da sjajni košarkaš...

POVEZANE OBJAVE