KAKAV RASPLET! Vlahovićev dolazak ga je trebao izbaciti iz Juventusa, ali se dogodilo upravo suprotno

“Vlahovićev dolazak trebao ga je zapostaviti ili se barem tako činilo. Umesto toga postao je novo, veliko i neočekivano pojačanje za Juventus”, piše najtiražniji italijanski sportski list o najugodnijem iznenađenju Juventusa.

Reč je o Alvaru Morati (29) ili kako Gazeta navodi: “Morata kao Mario Mandžukić nije samo ideja nego i zamisao koja dobija potvrdu na terenu, u igri Juventusa. Vlahovićev dolazak izmislio je Špancu ulogu jako sličnoj onoj koju je Hrvat imao, i to također kod Alegrija.”

Poredba je potpuno jasna: kada je Kristijano Ronaldo došao u Juventus, očekivalo se da će Mandžukić biti zapostavljen. Umesto toga njih dvojica radila su u savršenoj simbiozi, tvoreći tandem u kojem su se odlično nadopunjavale veštine i jednog i drugog.

Gazeta tvrdi da do juče otpisanog Moratu sada Alegri želi otkupiti od Atletiko Madrida, koji za njega traži 35 miliona eura. Morata je baš poput Mandže stari miljenik Alegrija.

On je uvek nešto video u njemu. Sada je to da bude Mandžukić napadačkog tandema u kojem je Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE