MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Real Madrid 2.70, Inter 2.60, RB Lajpcig 1.95

Pred nama je još jedan sprektakularan vikend u kojem ćemo imati prilike da gledamo veliki broj kvalitetnih utakmica!

Pored standardne „trke“ u najjačim ligama na svetu u prolećni deo sezone ulaze i srpski klubovi, a na samom startu ćemo imati jedan derbi vredan pomena.

Kako biste učinili da vrhunski fudbal dobije još više na važnosti potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs budući da ćete tako dobiti neverovatnih 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!

Osim što donosi sjajan poklon BONUS BEZ USLOVA, sportska kladionica Meridian donosi i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a to su idealni uslovi za dobitan tiket.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

A koji je to najbolji način da se iskoristi savršeni BONUS? Samo pogledajte u ponudu sportske kladionice Meridian i biće vam sve jasno.

LAJPCIG – KELN, kec 1.50

Fudbaleri Lajpciga gotovo cele sezone ne igraju u Bundesligi kako se od njih očekuje. Nakon 21 odigranog kola nalaze na poražavajućem sedmom mestu za klub takvog renomea. Priliku da totalno okrenu situaciju u svoju korist imaće protiv direktnog konkurenta za plasman u Evropu. Keln se trenutno nalazi na poziciji broj šest i imaće jako težak zadatak da odoli RB Lajpcigu koji možda hvata „poslednji voz“ za vodećim timovima nemačkog šampionata.

Lajpcig je svakako favorit i zato iskoristite kvotu 1.50 na njihovu pobedu.

PSŽ – REN, kec 1.60

Pitanje šampiona Francuske u fudbalu je gotovo rešeno, ali kako ne bi bilo nekih iznenađenja asovi Pari Sen Žermena moraju da ostanu pribrani do samog kraja dok i matematički ne izbore titulu. U goste im dolazi Ren koji u poslednja četiri kola ima dve pobede i dva poraza, što petoplasiranom timu francuskog prvenstva ne ide na ruku pred duel sa velikim favoritom.

Svakako, PSŽ je veliki favorit u ovom meču, a bukmejkeri Meridiana donosi kvotu 1.60 na pobedu drim tima.

NAPOLI – INTER, dvojka 2.60

Brutalno težak raspored za fudbalere Intera se nastavlja. Nakon meča sa Milanom, odnosno duela sa Romom u Kupu Italije, sledi još jedan izazov. U 25. kolu italijanske Serije A sastaće se dva vodeća tima, „nero-azuri“ imaju svega bod prednosti uz jednu utakmicu manje, što daje dodatni razlog fudbalerima Napolija da šampionat na Apeninskom poluostrvu učine nikad zanimljivijim!

Inter se nalazi u dobro formi, te bukmejkeri Meridiana smatraju da je kvota 2.60 idealna.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

VILJAREAL – REAL MADRID, dvojka 2.70

„Žuta podmornica“ osokoljena sa dve pobede u nizu dočekuje lidera španskog prvenstva Real Madrid. „Kraljevski klub“ se nalazi u velikim kadrovskim problemima. Karim Benzema je već duže vreme van stroja, što dodatno otežava posao u napadu tima koji sa klupe predvodi Karlo Anćeloti.

Da li će Viljareal uspeti da savlada Real Madrid i da šansu Sevilji da se umeša u borbu za titulu? Ako verujete u “galaktikose” iskoristite kvotu 2.70 na njihovu pobedu.

CRVENA ZVEDA – ČUKARIČKI, kec

Nakon duže pauze ponovo imamo prilike da gledamo najkvalitetniji srpski fudbal. Već u prvom kolu na programu je derbi, koji može mnogo da odluči kada je u pitanju kraj šampionata.

Crvena zvezda već ima pet bodova minusa u odnosu na prvoplasirani Partizan, što znači da je svaki pobeda od izuzetne važnosti i da ne postoji druga opcija.

Tim sa Banovog Brda sigurno ima drugačije planove za subotu!

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN, dvojka

Jesenji prvak Srbije nastavlja borbu za titulu najboljeg tima u zemlji. Partizan na samom startu Super lige Srbije igra protiv Radničkog u Nišu, što može da bude poziv na oprez za tim Aleksandra Stanojevića.

Crvena zvezda je blizu i nema nameru da se preda, što znači da crno-beli u svakom meču moraju da napadaju samo pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE