Zvezda dovodi pojačanje u poslednjem trenutku!?

Crvena zvezda je “zagrizla” za još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka. Velika želja crveno-belih bio je Edmund Ado, ali sada su zainteresovani za fudbalera iz domaće lige.

Naime, Zvezda u svom timu želi  igrača TSC-a iz Bačke Topole Mihajla Banjca.

Klub iz Bačke Topole želi za ovog igrača 800.000 evra, uz određene procente od narednog transfera iz Zvezde. Međutim, kako prenose mediji Zvezda nije spremna da izdvoji toliki novac, ali u klubu veruju da će do ponoći završiti posao.

Povodom ovoga oglasio se i prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi.

Prvo moram da naglasim da izuzetno, izuzetno poštujem klub i ljude koji rade u Crvenoj zvezdi. Ako me pitate da li je naš šampion zainteresovan za Banjca moj odgovor je potvrdan. Intenzivno pregovaramo sa Crvenom zvezdom. I juče i danas smo u telefonskoj komunikaciji. Međutim, deluje da će se transfer teško ostvariti. Prvo, postoji razlika između ponude i potražnje i to je sasvim normalno. Razumem ljude iz Crvene zvezde, kao što oni razumeju i nas. Takođe, nama bi više odgovaralo da Mihajlo Banjac do leta ostane u našem klubu. Imamo uigran tim, on je njegov važan deo, igrao je dobro”, rekao je Žemberi.

Ostaje da vidimo da li će se dve strane dogovoriti o ovom transferu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE