Lazetić pred Mladost: Zahtevna utakmica na lošem terenu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 13. februara od 13 h, gostuju u Lučanima ekipi Mladosti u 22. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će osvojiti sva tri boda.

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić je istakao da klub ima velike ambicije u nastavku sezone  i da već u nedelju očekuje da započnu seriju uspešnih i pobedonosnih utakmica.

Moja očekivanja su velika. To sam istakao odmah po dolasku na mesto trenera TSC-a, a ponavljam i sada, posle priprema na kojima smo proveli pet nedelja i dobro se uigrali. Osvežili smo igrački kadar i usvojili nove principe koje želimo da sprovodimo u igri. TSC je klub koji, po kvalitetu igrača i organizaciji, u svakoj utakmici mora da ide na pobedu, rekao je Lazetić.

Lazetić se osvrnuo i na dosadašnji tok prvenstva i na ambicije kluba u narednom periodu.

Nismo na poziciji na kojoj želimo da budemo, ali naši ciljevi su jasni i ostvarivi. Pre svega želimo da dođemo do plej-ofa, a onda da pokušamo da napadnemo i Evropu. Takođe, ne zaboravljamo ni kup takmičenje gde imamo ambiciju da pobedimo sve protivnike koji su pred nama. Igrači su upoznati sa time i svi stremimo tom cilju. Dobro smo se pripremili i planiramo da to pokažemo i na terenu, obećao je Lazetić.

Što se tiče utakmice protiv Mladosti, Lazetić je optimističan pred meč.

Mladost je klub koji je menjao trenere, ali ideja igre im je ostala ista. Imaju mnogo iskusnih igrača i o njihovoj ozbiljnosti najbolje govori činjenica da su iz nezavidne pozicije sa početka sezone i sedam uzastopnih poraza, došli do toga da na tabeli budu jedno mesto iza nas. Znamo da nas čeka zahtevna utakmica, uslovi za igru u Lučanima nisu idealni, ili bar ne onakvi na koje smo navikli, ali adaptiraćemo se i radujemo se nastavku takmičenja.  Idemo na pobedu i tako će biti od prve do poslednje utakmice prvenstva, rekao je Lazetić.

Vezni igrač TSC Mihajlo Banjac je zadovoljan pripremama i nada se uspešnom nastavku prvenstva.

Odradili smo dobar posao na pripremama. Mislim da možemo da budemo zadovoljni fizičkom spremnošću i time kako smo odigrali prijateljske utakmice. Verujem da ćemo u prolećnom delu sezone igrati mnogo bolje i da ćemo ispuniti sve što se očekuje od nas. Iako je Mladost jedno mesto iza nas na tabeli, znamo da nas čeka teška utakmica na teškom terenu, ali ako budemo igrali kao na pripremama nećemo imati problema da drugi deo sezone otvorimo pobedom, uveren je Banjac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE RUSIJE I KIPRA: Orlovi u novim dresovima, evo kako im stoje (FOTO)

Fudbaleri Srbije odigrali su prva dva test meča pred Evropsko prvenstvo. Ubedljivo su poraženi od Rusije u Moskvi sa 4:0....

POVEZANE OBJAVE