NAPRED, DEVOJKE! Podrži košarkašice Srbije uz patriotski tiket!

Košarkašice Srbije krenule su u pohod ka Svetskom prvenstvu, a na tom putu ostale su im još dve prepreke.

Nakon meča sa Korejom, slede Australija i Brazil, a devojkama je neophodna podrška sa svih strana.

Srbiju na kvalifikacionom turniru u Beogradu predstavlja 12 igračica – Ivana Raca, Saša Čađo, Sanja Mandić, Aleksandra Crvendakić, Ivon Anderson, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Kristina Topuzović, Maja Škorić, Tina Krajišnik (kapiten), Ivana Katanić, Mina Đorđević.

I svaka od njih zaslužila je aplauz i podršku. Naravno, lepo i korisno uvek možete spojiti, a vama u pomoć priskače sportska kladionica Meridian.

Evo i kako: naše heroine možete podržati i patriotskim tiketom, za koji vam Meridian donosi savršene uslove.

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD, a onda…

PREUZMI 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Pogledajte sjajnu ponudu, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Plasman na Svetsko prvenstvo obezbediće dve najbolje plasirane reprezentacije uz Australiju, koja je već obezbedila nastup kao domaćin.

U drugoj grupi će se takmičiti Francuska, Kina, Nigerija i Mali. U Osaki će igrati Japan, Kanada i Bosna i Hercegovina. Posle odustajanja Belorusije, izvesno je da će sve tri navedene selekcije igrati na šampionatu sveta.

U Vašingtonu će, pored domaćina Sjedinjenih Američkih Država, igrati još Belgija, Portoriko i Rusija. Po tri prvoplasirana tima iz svake grupe obezbediće mesto na planetarnim šampionatu.

Selekciji Sjedinjenih Američkih Država, kao aktuelnom šampionu, i domaćinu Australiji garantovano je učešće na turniru, ali će i ta dva tima igrati kvalifikacijama.

Ukoliko te dve reprezentacije ne budu među tri najbolje u svojim grupama, onda će iz njih mesto na šampionatu sveta osigurati po dve najboljeplasirane selekcije.

A, ono što je podjednako važno jeste da za sve ove utakmice i ekipe možete naći fantastične kvote na meridianbet.rs.

Dakle, ne čekajte ni sekund – brzo na meridianbet.rs, pokupite bonusi i ispratite košarku na pravi način!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE