OBRADOVIĆ POSLE FMP-a: O protivniku, utakmici i kadrovskim problemima

Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 86-80, u veoma neizvesnom meču ABA lige odigranom u Železniku.

Trener crno-belih Željko Obradović pohvalno se izrazio o današnjem protivniku.

Igrali smo protiv izuzetno mlade ekipe koja je pokazala dosta. Čestitam im na načinu na koji su igrali, a odigrali su izvanrednu utakmicu. Igrali su sa puno želje, dok mi nismo počeli na taj način i tako smo sebe uveli u probleme. Na kraju u neizvesnoj žavrsnici smo imali strpljenje na njihovu odbranu koju su pokušali da odigraju. Protok je lopte je takođe bio bolji nego u prvom delu meča. Odigrali smo skocentrisano i sa dosta energije, sumirao je trener Partizana.

On je istakao da je ekipa izgledala bolje kako se utakmica bližila kraju.

Dalas Mur je pročitao odbranu i postigao važne poene na kraju. Na kraju je i kompletna ekipa izgledala znatno bolje i zato smo pobedili. Čestitam igračima na jako važnoj pobedi, poručio je Obradović.

Žoc je objasnio i izostanak Alena Smailagića i Alekse Avramovića sa ovog duela.

Smailagić ima povredu kolena zbog koje ne igra i procena je lekara da radi terapije kako bismo videli da li će biti spreman za treninge naredne nedelje. Avramović se osećao loše jutros, došao je sa problemima i doktor je savetovao da odmori. Nadam se da će biti spreman za kup. Ekipa ima dan odmora, posle toga se spremamo za nove utakmice, završio je trofejni strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEMA KRAJA CRNOM NIZU: Majdevac opet koban po crno-bele, Partizan iščupao bod u Kruševcu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Napretkom 3:3 u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli su uspeli da nadoknade dva...

POVEZANE OBJAVE