PSŽ JE GOTOVA PRIČA: Anhel Di Marija stiže u Seriju A i pojačava klub u kome će imati status najveće zvezde?!

Kada se pomene PSŽ većinom se priča o Mesiju, Embapeu ili Nejmaru, a retko kada se pomene Anhel Di Marija koji je itekako važan za tim Maurisija Poketina.

Međutim, sve ono što je 33-godišnji Argentinac napravio u proteklom periodu za parisku ekipu čini se da vlasnici kluba ne cene dovoljno.

Naime, L’Ekip je danas objavio da PSŽ ne namerava potpisati novi ugovor sa Di Marijom koji bi ga zadržao još jednu sezonu u klubu te da će najbolji asistent PSŽ-a u klupskoj istoriji na leto napustiti Park prinčeva.

Klub koji već godinama mašta o dovođenju Di Marije je italijanski Napoli i sigurno je da će ga pokušati dovesti ovog leta. Argentinac bi svojim dolaskom nadomestio rupu koja će nastati odlaskom kapitena Napolija Lorenca Insinjea u Toronto.

Iako ima 33 godine, Di Marija igra na vrhunskom nivou i definitivno će osim Napolija biti još zainteresovanih klubova za njegov potpis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE