RADONJIĆ PRED ZADAR: Odigrati dovoljno dobro, kako bi osvojili nove bodove

Košarkaši Crvene zvezde, igraju sutra protiv Zadra meč 20. kola ABA lige.

Crveno beli u duel ulaze sa pobedom nad Uniksom u Evroligi.

Bore se i za najviši plasman u regionalnom takmičenju i direktan plasman u polufinale.

Trener Dejan Radonjić, izneo je svoja očekivanja pred utakmicu:

Posle Kazanja i izuzetno kratkog vremenskog perioda očekuje nas utakmica sa Zadrom. Postoji veliko zadovoljstvo zbog pobede u Kazanju, posebno zbog činjenice da su pojedini igrači odigrali dobro i počeli da se vraćaju u stanje u kome su bili pre korone i svega što smo nakon toga imali kao posledicu toga. Naravno posle velike potrošnje u Kazanju pokušaćemo da iskoristimo taj izuzetno kratak period od samo jednog dana kako napravili pripremu i ušli što spremniji u utakmicu sa Zadrom, odigrali je dovoljno dobro kako bi osvojili nove bodove. – rekao je on za klupski sajt.

Uz njega, medijima se obratio i prvotimac, Stefan Lazarević:

Nemamo mnogo vremena za pripremu utakmice sa Zadrom i oporavak od izuzetno zahtevnog i teškog meča u Rusiji. Ekipa Zadra igra sve bolje, i moraćemo maksimalno da iskoristimo ovaj period od samo 24 časa kako bi se pripremili za meč sa Zadranima. Moramo da odigramo čvrsto i dobro kako bi došli do bodova u tom meču i u dobrom raspoloženju se okrenuli daljim utakmicama.

Meč Crvene zvezde i Zadra, igra se sutra od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE