STEFANOVIĆ POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Nemamo tretman kakav zaslužujemo

Košarkaši FMP-a danas su poraženi u svojoj hali od Partizana, u veoma tesnoj utakmici sa 86-80, a svoje utiske je nakon utakmice izneo i trener Pantera Nenad Stefanović.

On je istakao da se pred ovu utakmicu susreo sa mnogo problema i da ne bi bilo nezasluženo da je pobedio njegov tim.

Odjednom smo imali pet problema u pola sata. Svaka čast momcima koji su stisli zube da igraju protiv Partizana. Borili su se od prve do poslednje sekunde. Čestitam Partizanu na pobedi, mislim da bi bilo zasluženo da smo i mi pobedili, ali to je sport, rezimirao je uzbudljivu utakmcu trener FMP-a.

Stefanović je ipak ukazao i na određene propuste i nepoštovanje njegovog kluba.

Ne pričam za ovu utakmicu danas, ali mislim da mi nemamo tretman kod sudija kao neka ekipa koja je imala 10 pobeda u prvom delu sezone. Nije mi jasno kako se desi dva puta da u drugom poluvremenu izvedemo nula slobodnih bacanja.  Neka nam to neko objasni. Pritom svaki drugi napad guramo na niski post. Neka nam kažu da ne može tako i to je to. Ovo već malo gubi smisao, naglasio je strateg tima iz Železnika, pa dodao:

Žao mi je zbog momaka koji je trude, ali ni ja više ne mogu da ih obuzdavam. Radimo dobro, ponašamo se dobro. Nastavljamo da radimo sve što je do nas. Treba nam malo vremena da se sve posloži i pobede će ponovo doći, poručio je Stefanović.

On je otkrio da su Nerandžić i Izundu bili van trenažnog procesa pred ovaj duel.

Evidentno nam je falila svežina. Izundu i Nerandžić nisu trenirali dva dana, Radonjić je preskočio dva terninga. Eto malo svežine i nekog doprinosa je falilo, ali ne mogu da budem nezadovoljan. Fali nam malo rutine u ovakvim utakmicama. Presudio je danas individualni kvalitet nekih igrača, zaključio je mladi trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE