Đere na mestu uspeha! (FOTO)

Srpski teniser Laslo Đere nastupaće naredne nedelje na ATP 500 turniru u Rio de Žaneiru, za koji ga vežu lepe uspemene jer je na ovom mestu osvojio svoju prvu ATP titulu 2019. godine, savladavši u finalu Feliksa Ože Alijasima.

Na tom putu tada je pao i jedan od najboljih igrača sveta, kome je šljaka, na kojoj se igra i ovaj turnir, specijalnost, Dominik Tim.

A srpski specijalista za šljaku se ovim povodom oglasio i na Instagramu, gde je uz fotografiju sa terena napisao: “Lepo je vratiti se. Specijalno mesto za mene”.

Laslo, koji je trenutno na 56. mestu ATP liste, u prvom kolu će odmeriti snage sa Italijanom Lorencom Sonegom, koji je 22. igrač sveta.

Na ovom turniru će nastupiti i Dušan Lajović, koji će u prvom kolu ukrstiti rekete sa španskim veteranom Fernandom Verdaskom. Glavnog žreba će pokušati da se domogne i Miomir Kecmanović, a za to mu je potrebno da večeras od 20 časova savlada u kvalifikacijama tenisera iz Bolivije Uga Dalijena, koji je na 103. mestu ATP liste.

U dublu će nastupiti i Nikola Ćaćić, koji će u tandemu sa bosanskohercegovačkim teniserom Tomislavom Brkićem u prvom kolu igrati protiv Francuza Benoe Pera i Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE