DOMINACIJA SRPSKIH FUDBALERA: Vlahović predvodnik, koga još gledamo danas?

Fudbalske lige su nam se vratile, a sa njima i fantastične utakmice, u kojima, nekako po pravilu – srpski fudbaleri budu u centru pažnje.

I to sasvim zasluženo. Dominaciju u Holandiji nastavio je Dušan Tadić, a Dušan Vlahović ni u novom klubu ne prestaje da „teroriše“ protivničke golmane.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni Sergeja Milinković-Savića, Nikolu Milenkovića, pa ni Aleksandra Mitrovića, koji je u Čempionšipu i brojne druge uzdanice evropskih velikana i reprezentacije Srbije.

Polako odbrojavamo do početka Svetskog prvenstva, a forma naših reprezentativaca nas posebno raduje. Naravno, u centru pažnje je Dušan Vlahović, ali daleko od toga da je jedini koji je u sjajnoj formi.

A, pre nego što se posvetimo fudbalu, setimo se da uz to uvek ide i omiljena poslastica svih sportskih fanatika – online kladjenje. Pa, pre nego što se vratimo fudbalu – preuzmite 500 RSD bonusa BEZ USLOVA, kako biste mogli da sastavite novi tiket.

A, koga ćemo gledati ove nedelje? Krenimo od Serije A, jer je Vlahović na „čizmi“ napravio pravu ludnicu.

Atalanta – Juventus; Već na svom debiju pokazao je Vlahović zašto je plaćen gotovo 80 miliona i to tako što je postao strelac posle samo 13 minuta igre, a mnogi očekuju da u istom ritmu nastavi i protiv Atalante.

U 25. kolu prvenstva Italije, Atalanta će dočekati Juventus, koji ne može da „puca“ na titulu, ali može na Evropu i to će verovatno biti glavni zadatak Vlahovića i drugova. Jasno je da je „stara dama“ favorit u ovom duelu i zato iskoristite kvotu 2.50 na njihovu pobedu.

Milan – Sampdorija; Koji sat ranije, Milan će na svom stadionu dočekati Sampdoriju, a ako bude malo sreće – možda vidimo i debi mladog srpskog fudbalera Marka Lazetića. Nadali smo se da će to biti u Kupu, ali nije – dominirao je Olivije Žiru, međutim jasno je da rosoneri računaju na mladog srpskog fudbalera i zato je Milan trenutno među favorizovanim timovima fudbalskih fanatika u Srbiji.

Kao što smo rekli, sada će odmeriti snage sa Sampdorijom, koja je tek na 16. mestu na tabeli Serije A, pa je jasno ko je ovde favorit. U to ime – stiže kvota 1.45 na pobedu Milana.

Sasuolo – Roma; I dalje smo u Italiji, a kako i ne bismo bili kada su se na „čizmi“ okupili brojni srpski reprezentativci. Ovog puta gledaćemo Sasuolo, čiji dres nosi Filip Đuričić, i Romu. „Vučica“ je u poslednje vreme u centru pažnje, ali više zbog izjava Žozea Murnja, nego zbog rezultata, pa se nadamo da će mu baš Đuričić preoteti slavu. I to – golovima.

Roma važi za favorita i zato je tu kvota 2.10, ali ako verujete u Đuričića i Sasuolo – ispratite kvotu 3.40 na njihovu pobedu.

Alaves – Valensija; Selimo se na kratko u Španiju, gde nas čeka 24. kolo nacionalnog šampionata, a u okviru njega i utakmica Alavesa i Valensije. Zašto izdvajamo baš ovu utakmicu? Zato što dres Valensije nosi i povremeni srpski reprezentativac Uroš Račić, koji je, doduše, pod znakom pitanja jer i dalje „vuče“ povredu, ali držimo mu palčeve da ubeleži novi nastup. Do tada – iskoristite kvotu 2.65 na pobedu Valensije.

Uz njih, gledaćemo i Predraga Rajkovića u dresu Remsa, koji u 24. kolu Lige 1 gostuje Nantu, možda i Darka Lazovića i Ivana Ilića u dresu Verone koja dočekuje Udineze u Seriji A.

Dakle, nedelja je zaista uzbudljiv dan za sve fudbalske fanatike, kao i one koji se unapred raduju Svetskom prvenstvu, jer – po svemu sudeći – gledaćemo dominaciju srpskih fudbalera.

A, do tada – uz BONUS za online kladjenje, lako je sastaviti idealan tiket.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE