SERIJA A: Inter i Napoli odigrali za Milan, Lacio ubedljiv protiv Mihe (VIDEO)

U današnjim utakmicama 25. kola Serije A u derbiju kola su nerešeno odigrali Inter i Napoli, dok su pobede ostvarile ekipe Lacija i Venecije.

Lacio je na Olimpiku bio ubedljiv protiv Bolonje Siniše Mihajlovića, pobedivši sa 3-0.

Poveli su u 13. minutu golom Ćira Imobilea sa bele tačke, što je bio konačan rezultat prvog poluvremena. U 53. minutu Matija Zakanji je iskoristio situaciju jedan na jedan sa golmanom i povisio na 2-0, a na sličan način postavio i konačan rezultat deset minuta kasnije.

Napoli i Inter su remizirali u Napulju, odigravši 1-1, što u ovom trenutku najviše odgovara trećeplasiranom Milanu, koji im je za petama.

Golovi su padali u ranim fazama oba poluvremena. Domaći su poveli pogotkom Lorenca Insinjea već u 7. minutu iz jedanaesterca, dok je u 47. minutu Edin Džeko loptu smestio u mrežu, nakon što se prethodno odbila od stative, tako izjednačivši na 1-1, što se ispostavilo kao konačan rezultat.

Venecija je iznenadila Torino na Olimpijskom stadionu u ovom gradu i pobedila sa 2-1, posle preokreta.

Bikovi su poveli već u 5. minutu lepim golom Josipa Brekala, kada je lopta završila u rašljama gola gostiju. Haps je glavom poravnao rezultat u 38. minutu, a totalni preokret i konačan rezultat doneo je Domen Crnigoj tek što su se igrači vratili na teren sa pauze, u 46. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE