ČUDA SU MOGUĆA: Baloteli je u potpunosti promenio svoje ponašanje

Mario Baloteli, čini se, napokon je došao pameti i u poznim igračkim godinama počeo se ponašati na terenu onako kako dolikuje jednom vrhunskom igraču.

Baloteli je u susretu između njegovog Adanaspora i Bešiktaša pokazao i svoju dobru stranu. U jednoj situaciji Baloteli je bio u središtu sukoba igrača spomenuta dva kluba, ali odlučio je razumno reagovati i smiriti situaciju.

Prvo je smirio igrača koji je započeo sukob, a nakon toga je otrčao do Domagoja Vide i u trenutku kada se želeo sukobiti sa igračima Adane, smirio ga je i odvojio na stranu.

Ovakvog Balotelija nismo imali priliku ranije viđati, a očito da je veliki uticaj imao i poziv u fudbalsku reprezentaciju Italije i još jedna prilika koju mu je pružio selektor Roberto Manćini.

U leto ove godine Baloteli će proslaviti 32 rođendan i čini se da je konačno došao trenutak kad će se početi ponašati onako kako svi očekuju od njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE