ĐOKOVIĆ O REAKCIJAMA KOLEGA: Bolelo je…


EURO 2024: Srbija - Engleska | Slovenija - Danska | Poljska- Nizozemska ↓↓↓


Novak Đoković se, nakon dužeg vremena, oglasio u intervjuu za BBC o svemu što mu se dešavalo tokom boravka u Autraliji. Danas je u javnost izašao deo intervjua u kom je istakao da se neće vakcinisati ukoliko je to uslov za nastup na nekom turniru, a sada je govorio o reakcijama svojih kolega i treninzima koje je imao u takvim okolnostima.

Novak je istakao da to zapravo i nisu mogli da budu pravi treninzi.

Nisu to bili uobičajeni trening dani koje bih imao pred neko grend slem takmičenje. Na svakom treningu na Rod Lejver Areni su mi helikopteri leteli iznad glave, kamere su bile svuda, objasnio je Novak.

Progovorio je po prvi put i o odnosu koji su mnogi teniseri uspostavili prema njemu, s obzirom na to da je podrška većine njih izostala.

Osetio sam energiju i te poglede kolega i ljudi u teniskom centru. To me je zaista bolelo. Naravno, razumem da su oni imali percepciju zasnovanu na svemu što su videli u medijskim izveštajima. A ja se nisam oglašavao u medijima, jer sam poštovao sudski proces i Australijan Open. Ali u tim trenucima, zaista sam želeo da razgovaram sa svima i ponudim svoje objašnjenje, rekao je prvi teniser sveta.

Srpski teniser je istakao da je bio izgubljen u trenucima kada su mu oduzete stvari na aerodromu.

Osećao sam se bespomoćno. Bilo je veoma, veoma teško. Već na aerodromu su mi oduzeli telefon na tri ili četiri sata. Bio sam izgubljen, zaista, nisam znao šta se dešava. Ispitivali su me na svakih 30 minuta. Počinjali, prekidali da bi razgovarali sa nadređenima i to je trajalo čitavo veče, prisetio se Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE I ONI TITULU: Raspucani Mamford, Hapoel uzvratio udarac

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva izjednačili su na 1-1 u finalu prvenstva Izraela protiv Makabija. Slavili su ubedljivo na svom...

POVEZANE OBJAVE