Goran Grbović: Partizan ima odličnu ekipu

Košarkaši Partizana ostvaruju dobre rezultate u ABA ligi i Evrokupu, mada igra crno-belih malo varira, što je i normalno za prilično renoviran i mladi tim. Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović smatra da ne treba paničiti i uveren je u rad najboljeg trenera Željka Obradovića.

– Kad je Željko došao u Partizan, cilj je bio da se klub vrati u Evroligu. To ne može preko noći. Ekipa je odlična. Evo, sad ću da kažem, ako ovi mlađi momci ostanu u Partizanu i ako ih bude trenirao Željko, Partizan za tri godine neće samo biti konkurent za fajnal-for Evrolige nego će biti pretendent na titulu šampiona Evrope, smatra legendarni košarkaš Partizana Grbović.

Grbović je svojevremeno sa vrlo mladom ekipom Partizana bio učesnik fajn-fora

Ne znam šta su navijači očekivali ove sezone, ovo je mlada ekipa, dosta igrača je potpisalo ugovore na tri godine, i to na Željkov autoritet. To je veliki korak napred u odnosu na ranije, na prethodni period, kad je bio očigledan nerad u klubu.  Željkova metodologija je uvek ista, mislim da pojedini igrači još nisu u mogućnosti da ispune sve što se od njih traži, zbog toga i dolazi do oscilacija. S jedne strane imate autoritet trenera, s druge autoritet i pritisak navijača, to je sve povezano s težinom Partizanovog dresa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo izdvojio tri kandidata za trofej na Evropskom prvenstvu

Bivši trener Rome, Žoze Murinjo dao je prognozu ko bi mogao da osvojio trofej na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Murinjo,...

POVEZANE OBJAVE