IZ ZVEZDE PONOVO O DIONIJU: Na njemu je da uveri šefa stručnog štaba

Crvena zvezda će sutra od 17 časova odigrati zaostalu utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša, a ni u ovom takmičenju šansu neće dobiti Francuz Loi Dioni, koji se nije nametnuo od kako je letos pojačao srpskog šampiona.

Pomoćni trener Zvezde Nebojša Milošević izjavio je da je Francuz doprineo značajnom rezultatu kluba, ali i da je imao svojih šansi da se dokaže.

Nije uspeo da se adaptira na sve zahteve i možda se pokaže u najboljem svetlu. U prvom planu su Ohi i Pavkov, uz mlađe igrače pre svega Nemanju Motiku, i igrače koji igraju na tom delu terena. Na njemu je da proba eventualno da uveri šefa stručnog štaba u nove momente, poručio je Milošević, pa potom pojasnio:

Crvena zvezda nema mnogo mogućnosti da preterano dugo čeka bilo kog igrača, zahtevi su veliki iz utakmice u utakmicu. Borba je velika, oni koji su maksimalno mentalno, fizičko-taktički spremni su uvek u prvom planu i to je veličina Crvene zvezde i neminovnost vrhunskog fudbala, jasan je bio pomoćni trener crveno-belih.

Svakako, šanse mu se smanjuju nakon odličnog prolećnog starta Pavkova i Ohija, koji su na premijeri postigli po pogodak.

Zajedno su proveli 20 minuta na terenu, uglavnom se dešavalo ono što smo priželjikivali, a to je da oni imaju komplementarne sposobnosti koje mogu da im omoguće da se dopunjuju tokom organizacije napada i ulaska u završnicu, opservirao je Milošević, pa se osvrnuo na obojicu ponaosob.

 Prvi gol smo postigli tako što je u završnici bilo pet igrača u kaznenom prostoru. Pavkov je dao dosta toga Crvenoj zvezdi, bitnih momenata i obeležio ih u bliskoj prošlosti. Sa druge strane, Ohi je pokazao zbog čega je postao deo Crvene zvezde. Inteligentan momak, profesionalno orijentisan, ponaša se u skladu sa taktičkim zahtevima u toku igre, analizirao je prednosti dvojice golgetera pomoćnik Dejana Stankovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Rukometaši se okupili spremni za baraž sa Španijom

Muška seniorska reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom dvomeča sa Španijom u baražu...

POVEZANE OBJAVE