Legenda Maribora prozvala bivšeg igrača Partizana: Očajno je fizički spreman

Fudbaleri Maribora poraženi su u slovenskom derbiju od Olimpije rezultatom 1:0.

Jedan od novajlija u redovima Maribora je i bivši fudbaler Partizana Đorđe Ivanović od kojeg se mnogo očekivalo, međutim Ivanović nije dobro odigrao pa se našao na udaru legende Maribora Zlatka Zahovića.

On nije fizički spreman, nikada to nije ni bio! Bar otkako je u Sloveniji, jer nije bio takav ni u Olimpiji. Očekujem da se nađe na klupi na sledećoj utakmici. Ne razumem šta se dešava sa njim. Shvatio bih da je bio povređen, pa da mu je potrebno vreme da se spremi, ali on je potpuno zdrav. I kada je igrao za Olimpiju bio je u očajnoj kondiciji, jedino što ima dovoljno drugih kvaliteta pa može to da prikrije. Ali, uvek je imao probleme kada su dolazili jaki mečevi, kada je visok ritam utakmice, rekao je Zahović i dodao:

On mora da doda gas i da se spremi. To je bitno kako za njega samog, tako i za tim. Mora da se žrtvuje. Njegovi kvaliteti nisu sporni, ali ako pogledate kako mu je izgledala karijere, videćete jednu istu stvar: bio je u velikim klubovima, imao mnogo prilika, ali ih nije iskoristio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE