Urošević: Sve misli okrenute ka Sparti

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje meč protiv Sparte, a igrač crno-belih Slobodan Urošević izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici, to je glavni cilj, rekao je Urošević.

Partizan je u prethodnom meču Super lige Srbije pobedio Radnički u Nišu sa 2:0, a strelac drugog gola u subotu je bio Urošević.

Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo ostvarili sva tri boda. Drago mi je što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja, kazao je on.

Nije krio zadovoljstvo nakon postignutg gola.

Srećan sam što sam postigao još jedan gol u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak, istakao je odbrambeni igrač.

Meč šesnaestine finala Lige konferencija između Sparte i Partizana igra se u četvrtak od 21.00.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE