Voždovac realizovao istorijski transfer!

Kako je danas potrvdio klub, najbolji strelac Voždovca Nikola Vujnović karijeru će nastaviti u  Sportingu iz Kanzas Sitija.

Izuzetno smo zadovoljni transferom u svakom aspektu, kako finansijskom, tako i marketinškom, a posebno zbog činjenice da je mladi napadač presrećan zbog izbora nove sredine. Jako je važno da naši igrači direktno odlaze u MLS čime otvaramo vrata tog tržišta i drugim mladim fudbalerima iz našeg kluba u budućnosti, rekao je predsednik kluba Miloš Mirković.

Ove sezone crnogorski reprezentativac je upisao 10 golova za Voždovac.

Od prvog dana u klubu, od samog dolaska, moj utisak je da sam došao u klub koji funkcioniše kao porodica! Počevši od rukovodstva, preko svih zaposlenih i momaka sa kojima sam izuzetan prijatelj pre svega. Posebnu zahvalnost dugujem Jovanu Damjanoviću, tadašnjem šefu stručnog štaba koji je insistirao da ja dođem u klub. Osećaj sigurnosti koji sam imao sa svim ljudima u klubu mi je pomogao da dođem do forme u kojoj sam sada.

Ne mogu da dočekam da se papirlogija završi i da konačno dobijem priliku da treniram, a potom i zaigram za svoj novi klub. Svestan sam da me očekuje mnovo viši nivo, ali sam isto tako spreman za isti, istakao je Vujnović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE