Anćeloti nema dilemu ko je najbolji igrač u Evropi!

Real Madrid je poražen od PSŽ-a u gostima u okviru prve utakmice osmine finala Lige šampiona. Nakon utakmice trener španskog kluba Karlo Anćeloti smatra da njegov tim ima velike šanse da se plasira u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Moramo da vrđimo veći pritisak u drugom susretu. U zaostatku smo i moramo da budemo bolji na lopti, ovog puta to nismo dobro radili. Prodali smo mnogo jeftinih lopti, pre svega zbog njihovog visokog presinga. Dobro su to radili i stavili su nas u tešku poziciju u tom smislu, rekao je Anćeloti.

On je čestitao pobedniku, a posebno je pohvalio Kilijana Mbapea.

Mbape je najbolji igrač u evropskom fudbalu. Nezaustavljiv je, pokušali smo da ga kontrolišemo. Militao je bio dobar, ali Kilijan je igrač koji uvek smisli nešto novo, istakao je on.

Karim Benzema je zaigrao nakon povrede, a teren je napustio pet minuta pre kraja meča.

Zamenio sam ga pet minuta pre kraja, lopte koje smo upućivali, nisu dolazile do njega. Koštalo nas je to meča, to je nešto sa čim obično nemammo problema, da pritiskamo visoko. Večeras nije funkcionisalo. Optimista sam za revanš, moramo da budemo bolji od protivnika na našem terenu, zaključio je Anćeloti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE