VELIKA OFANZIVA JUVENTUSA: Alegri i društvo krenuli po pet velikih potpisa

Juventus iza sebe ima sjajno odrađen zimski merkato, ali osim toga Maks Alegri i društvo ne planiraju da se na tome zaustave.

Ovog puta je prioritet i najveća pažnja na obnovi ugovora sa pet igrača ‘Stare dame’ kojima oni ističu u junu ove godine.

Prvi na popisu je Paulo Dibala, a njegova budućnost biće poznata početkom marta. Argentinac traži veću platu od one koju mu Juve nudi, pa ostaje da se vidi, hoće li doći do neke vrste kompromisa.

Osim Dibale, Huan Kvadrado je sledeće ime na listi. Kolumbijski reprezentativac bi vrlo brzo mogao produžiti ugovor do 2024. godine i to je, po svemu sudeći, već gotova stvar.

Takođe, blizu potpisa je i Matia De Šiljo na koga Alegri definitivno računa, pa ni tu ne bi trebalo biti problema. Međutim, pomalo neizvesna je budućnost drugog golmana. Matia Perin je još pod velikim znakom pitanja za produženje vernosti.

Na samom kraju popisa našao se Federiko Bernardeski. Ključna stvar sa njim odnosi se na njegovu platu. Naime, zbog ne baš sjajnog učinka na terenu, Juve mu namerava “srezati” godišnja primanja. Sada je sve na igraču, te će on doneti konačnu odluku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arteta nekon velike pobede Arsenala: Moramo da budemo disciplinovaniji

Fudbaleri Arsenala su više nego rutinski savladali Čelsi na svom terenu rezultatom 5:0 i tako se domogli prvog mesta...

POVEZANE OBJAVE