Zdjelar i Menig magijom doneli pobedu u uspavanci u Pragu (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su ostavrili veliku pobedu u prvom meču 1/16 finala lige Konferencija, pošto su u Pragu savladali Spartu sa 0:1.

Partizan je počeo bolje i već u prvom minutu Rikardo je imao priliku, nekoliko minuta kasnije i Marković i Menig su imali šuteve u okvir gola.

Posle prvih 10 minuta Sparta je uspostavila kontrolu igre i stvorila dve odlične prilike u kojima je Popović odlično intervenisao, a u drugoj Urošević.

Posle tog perioda usledilo je 20-ak minuta bez većih prilika i dosta rastrzane igre, tako da je poluvreme završeno bez golova.

Drugo poluvreme je većim delo bilo nesadržajno i nezanimljivo. Igra se sekla čestim faulovima, a crno-beli su 58. minutu zbog povrede ostali bez Aleksandra Miljkovića.

I onda iz jednog poteza u 78. minutu Saša Zdjelar je odličnu loptu poslao u dubinu. Kvinsi Menig je pobegao odbrani Sparte i sjajno lobovao golmana domaćih za 0:1.

Samo 5 minuta posle postignutog gola Partizan je imao veliku priliku da stigne i do drugog, ali Jović nije uspeo da savlada golmana u situaciji 1 na 1.

Sparta je krenula svim silama na gol crno-belih i imali su Česi veliku priliku u 91. minutu posle kornera, ali su centimetri delili Partizan da primi gol za izjednačenje.

Do kraja meča Partizan je vrlo dobro odigrao nadoknadu vremena i domaći nisu uspevali da dođu do poseda lopte i ostalo je 0:1 pred revanš u Beogradu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE