AGENT OTKRIO: Marko Livaja je ovog januara imao primamljivu ponudu iz Serije A!

Povratak Marka Livaje u Hajduk doneo je veliku euforiju među navijačima koja se dodatno razbuktava svakom novom utakmicom i novim bodovima koji Splićane dovode korak bliže ostvarenju sna o šampionskoj tituli.

U trenutku kada se vratio, borba za titulu bila je potpuno nerealna i sam plasman u Evropu bio je velik uspeh, ali Hajduk se sada još drži dovoljno blizu Dinamu da ta ambicija ne bude samo pusta mašta, nego realna nada.

Upravo zato je Hajduk bez razmišljanja odbio sve ponude koje je u ovom prelaznom roku imao za Livaju. Sportski direktor Nikoličius otkrio je da je klub imao ponude od sedam i osam miliona evra, ali nije precizirao o kojim se klubovima radi, tek da je bilo ponuda iz liga Petice.

Ni Livajin agent Vinćenzo Kavaliere nije želeo o imenima klubova, ali je barem otkrio o kojim se zemljama radi.

Bilo je tu više ponuda, iz Katara, Emirata, Amerike, Evrope, a ova iz liga Petice je bila iz Serije A. Ali Marko je prvenstveno čovek od emocija. S njim surađujem već 11 godina i još nikada nije stavio novac na prvo mesto, objasnio je Livajin agent.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE