KK Crvena zvezda objavila i treći deo finansijskog poslovanja: Poznato koliko je izdvojeno za obeštećenja igrača i BAT

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je i treći deo izveštaja o svom finansijskom poslovanju u poslednjih 10 godina.

Posle prikazanih tabela sa troškovima za plate igrača i trenera, potom i za budžete tokom godina, sada je prikazan i tošak iz poslednjih 10 godina na zakup hale “Aleksandar Nikolić” i Arene, zakup školskih sala i hala sa ishranom za mlađe kategorije, plaćene poreze, kao i na ostale značajnije troškove (obeštećenja, menadžerske provizije, putne troškove, troškove BAT-a, troškove izmirenja obaveza prema UPPR-u…).

Zvezda je za zakup hala u poslednjih deset sezona platila ukupno 1.373.378,31 evro, dok je za zakupe sala uz ishranu za mlađe kattegorije potrošila 3.240.390 evra. Kada je u pitanju porez, Zvezda je tu ukupno za 10 sezona isplatila 6.742.983 evra.

Zvezda je za izmirenje UPPR-a uplatila 7.707.093 evra. Za izmirenje BAT presuda je plaćeno 1.406.330 evra. Jedan od većih troškova je za putne troškove 3.743.924 evra, dok je značajno veliki novac potrošen i za menadžerske provizije – 2.710.249 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠTA ĆE REĆI NERAZURI: Bivši fudbaler Intera novi trener Milana?!

Kako prenose italijanski mediji, Stefana Piolija bi na klupi Milana od naredne sezone mogao da zameni bivša zvezda Intera. Naime,...

POVEZANE OBJAVE