Marinović: Zaslužena pobeda FMP-a, razočarani smo

Borac iz Čačka poražen je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od eipe FMP-a. Odigrali su Čačani prilično lošu utakmicu, imali su mnogo grešaka koje je FMP iskoristio i ubedljivo slavio u ovom meču.

Trener poražene ekipe Marko Marinović nije krio razočarenje nakon odigrane utakmice.

Zaslužena pobeda FMP-a, uspeli su da izguraju svoju odbranu. Pokazali smo u pojedinim momentima da nam fali organizacija napada. Kada smo imali malo organizovaniji napad, imali smo priliku da se vratimo. Malo se osećamo razočaranim, jer smo imali veća očekivanja od ovog susreta, ali nismo uspeli da odgovorimo i još jednom bih čestitao FMP-u i poželeo im sreću u nastavku Kupa i u sezoni, kazao je on i dodao:

Imamo cilj, izjavio sam da su to Mega i FMP, zbog propozicija u ABA ligi, da probamo da budemo četvrti ili treći. U slučaju da srpski klub iz ABA 2 lige bude u finalu… Imamo dovoljno vremena da se pripremimo, igrali smo dobro, imali smo dobre rezultate u prethodnom periodu. Možda su nas te partije malo više podigle nego što zaslužujemo, tako da je ovo pozicija da nas vrati na fabrička podešavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE