MERIDIAN TIPOVI I NAJVEĆE KVOTE: Juventus 1.65, Fulam 1.40, Fiorentina 2.75

Uzbudljiva nedelja je iza nas. Utakmice Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija svim ljubiteljima fudbala ulepšale su prethodne dane. Bilo je to odlično zagrevanje za vikend koji nam predstoji, a gde ćemo najbolje evropske klubove gledati i u prvenstvenim okršajima.

Mnogo je zanimljivih duela pred nama, pa ne treba da gubimo vreme, već odmah da se “bacimo na posao” – telefon u ruke, vreme je za dobitni tiket!

Za početak dva jednostavna koraka: registrujte se na sajtu meridianbet.rs, a onda preuzmite najveći bonus za online i kladjenje uzivo500 RSD BEZ USLOVA!

Naravno, ne zaboravi da ovog vikenda POJAČAŠ SVOJ BONUS – jer ukoliko budeš imao više od 10 nedobitnih tiketa u toku dana, čeka te POVRAĆAJ ULOGA! Odigraj što više tiketa i POJAČAJ SVOJ BONUS!

U nastavku izdvajamo pet utakmica koje obavezno treba da se nađu na vašem vikend tiketu:

JUVENTUS – TORINO, petak 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.65, iks 4.00, dvojka 5.80

Derbi dela Mole – kao odlična uvertira za vikend! Nakon fantastičnog starta u crno-belom dresu, naš Dušan Vlahović će večeras zaigrati u gradskom derbiju, a verujemo da će navijače još više “kupiti” ukoliko zatrese mrežu Torina.

Iako je jasno da je domaćin favorit, u ovakvim utakmicama se uvek ostavlja prostor I za iznenađenje.

Neočekivano Torino je u prethodnom kolu “kiksnuo” kod kuće protiv Venecije, iako je veći deo meča vodio glavnu reč. S druge strane Juve je podelio bodove na gostovanju Atalanti.

Predlog za igru: 1X&2+

Kvota u Meridianu: 1.50

MAJNC – BAJER LEVERKUZEN, petak 20.30

Tipovi i kvote: kec 3.10, iks 3.85, dvojka 2.20

Večeras će zanimljivo biti i u Nemačkoj, gde će snage odmeriti Majnc i Leverkuzen. U Bundesligi gosti su vezali četiri pobede, te nema sumnje da prvenstvo žele da nastave u pobedničkom ritmu.

Majnc se “ušuškao” na sredinu tabele, igra sa dosta oscilacija, ali uz napomenu da rivalima ne dozvoljava da se tek tako prošetaju na domaćem terenu. Očekuje nas zanimljiv meč, pa vredi pokušati sa golovima na obe strane.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.60

FULAM – HADERSFILD, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 5.20, dvojka 7.80

Predvođen našim Aleksandrom Mitrovićem, Fulam već polako može mislima da bude u Premijer ligi. Ipak, važno je sezonu završiti sa stilom – a za tako nešto neophodno je da se ređaju pobede.

Međutim, ima i Hadersfild dobru šansu da se dokopa mesta koje vodi u elitu, a ako to zaista želi onda će već sutra morati da “pokaže zube” kolibarima.

Predlog za igru: 3+

Kvota u Meridianu: 1.60

MANČESTER SITI – TOTENHEM, subota 18.30

Tipovi i kvote: kec 1.30, iks 6.00, dvojka 11

“Petarda” na gostovanju Sportingu u osmini finala Lige šampiona, samo je još jedna potvrda u kakvoj je formi Mančester siti. Sa devet bodova prednosti u odnosu na prvog rivala (Liverpul), građani nastavljaju da koračaju krupnim koracima ka tituli.

Totenhem je dosta podbacio, vezao je tri poraza u ligi, a kako stvari stoje – teško da će sutra moći da popravi rezultat.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 1.50

FIORENTINA – ATALANTA, nedelja 12.30

Tipovi i kvote: kec 2.75, iks 3.50, dvojka 2.55

I za kraj, kao i uvek još jedna poslastica iz Serije A. Fiorentina i dalje pokušava da uhvati priključak za vodećim ekipama i tako obezbedi mesto koje garantuje takmičenje u Evropi. Ipak, veliki udarac pretrpela je Viola odlaskom Vlahovića.

Iskoristiće tu slabost Boginja, koja već četiri kola ne zna za pobedu, a ona je i te kako potrebna ukoliko gosti žele da igraju Ligu šampiona naredne sezone.

Na poslednja tri međusobna duela dva tima viđali smo golove na obe strane, pa je naš predlog da se i u nedelju odlučite za tu igru.

Predlog za igru: GG3+

Kvota u Meridianu: 1.95

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE