Lalatović: Stanojević je najbolji trener u Srbiji

Fudbaleri Partizana sastaju se sa ekipom Radničkog iz Kragujevca u okviru 23. kola Superlige Srbije.

Trener Kragujevčana Nenad Lalatović prokomentarisao je igru svog narednog protvnika, ali uputio je i reči hvale za šefa stručnog štaba Partizana, Aleksandra Stanojevića.

Želim da čestitam Partizanu na utakmici u Pragu i pobedi nad Spartom. Odigrati na takav način i pobediti, to samo govori da moji igrači i ja moramo da imamo veliki oprez na stadionu JNA u nedelju. Partizan je okupio veliki broj kvalitetnih igrača. Sale Stanojević je preporodio klub. Prava su takmičarska ekipa, u svim delovima tima. Stvarno su dobri, snažni i brzi. Nije ni čudo što su prvi na tabeli. Za mene je Sale Stanojević najbolji trener u Superligi, to pokazuju rezultatu koje pravi sa svojom ekipom, rekao je Lalatović.

Lalatović je svestan da njegovu ekipu očekuje težak meč.

Očekuje nas teška utakmica. Mi smo poslednji na tabeli. Ne mogu ja da pretim. Možda bih i mogao da sam došao ranije, da sam doveo tri do četiri igrača, da je Radnički jači. Ovako, zatekao sam igrački sastav kakav imamo, sa kojim sam ja zadovoljan. Želeo sam još trojicu igrača, klub je pregovarao sa njima, ali su se oni uplašili. Valjda zato što smo poslednji i što su imali bojazan da ispadnu iz lige. Plašili su se neuspeha. Ja se ne bojim! Ponosan sam što sam trener Radničkog. Svestan sam da ne možemo ostati u ligi direktno, ali se nadam da taj cilj možemo ostvariti kroz baraž, istakao je Lalatović.

Meč između Partizana i Radničkog na programu je u nedelju od 15.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE