STEFANOVIĆ POSLE TESNOG PORAZA OD PARTIZANA: Dali smo duplo više od realnih mogućnosti

Košarkaši FMP-a umalo nisu uspeli da nadoknade -16 protiv Partizana, ali je trojka  za produžetak Nerandžića u samoj završnici ipak nije prošla kroz obruč, pa je tim iz Železnika poražen sa 92-89.

Trener FMP-a Nenad Stefanović istakao je da je druga četvrtina bila ključna.

Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Vodili su od druge četvrtine, koja je bila ključna jer su napravili razliku. Čestitke mojim momcima zbog dobrih stvari – od skoka, 22 asistencije. Mi smo stvarno dali duplo više od realnih mogućnosti – borbenošću, željom. Imali smo 10 srpskih igrača u timu. Bili smo bez Radonjića i Nevelsa. Sjajno smo se pokazali i juče i danas, zadovoljan je bio mladi trener.

On je rekao da nema šta da zameri svojim igračima posle još jednog tesnog poraza od Partizana.

– Utakmica je bila teška, naterali smo ih da daju svoj maksimum, što je za nas ogroman uspeh. Treći put igramo dobru utakmicu sa njima. Sve čestitke igračima, srce su ostavili na terenu. Nemam šta da im zamerim, poručio je Stefanović.

Nekadašnji igrač niškog Konstantina Danilo Tasić istako je da mu je drago da je ponovo u rodnom gradu, na manifestaciji kao što je KRK.

– Drago mi je što sam mogao u rodnom gradu da igram u ovom takmičenju, na ovakvoj manifestaciji. Igrali smo malo u oslabljenom rosteru. Imali smo naše šanse, malo je i sreća presudila na kraju. Ostaje nam da se spremimo za nastavak ABA lige, želimo protivniku sve najbolje. Prelepo je bilo igrati danas, dali smo stvarno 300 odsto, ali bolji je pobedio, poručio je Tasić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ludnica u Njujorku, trener File osuo paljbu po sudijama: Video je da sam tražio tajm-aut (VIDEO)

Pored meča u Denveru, gde je Džamal Marej postigao koš za pobedu Denvera protiv Lejkersa, ništa manje luda završnica...

POVEZANE OBJAVE