Važna informacija za navijače Partizana!

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Partizan, navijači koji budu kupili ulaznicu za meč sa Spartom iz Pragom, sa istom će moći da uđu i na naredne dve utakmice Partizana.

Takođe, ukoliko idete na meč 1/16 finala UEFA Lige konferencije između FK Partizana i FK Sparte iz Praga, sa istom kartom možete da gledate crno-bele i protiv Mladosti i Napretka.

Danas smo na utakmici 23. kola Super lige Srbije, između FK Partizan i FK Radnički 1923, još jednom osetili koliko nam znači vaša podrška sa tribina, koja ljubavlju i žarom prema svetom grbu, gura Parni valjak svih 90 minuta do pobede!
Sa željom da ispišemo istoriju u evropskim takmičenjima, ali i da sa još većom energijom bodrimo naš tim u borbi za titulu, svima koji kupe ulaznicu za revanš utakmicu 1/16 finala UEFA Lige konferencije između FK Partizan i FK Sparta Prag, koja se igra u četvrtak 24.02.2022. godine, biće omogućen ulaz, sa tom istom ulaznicom, za dva naredna meča koje crno-beli igraju na domaćem terenu, u 25. kolu protiv Mladosti i 27. kolu protiv Napretka. Izuzetak će predstavljati besplatne, službene, počasne i sponzorske ulaznice, na koje se ovo neće primenjivati.
Pokazali smo još jednom da ujedinjeni možemo sve!
Sačuvaj ulaznicu sa meča sa Spartom i budi sa nama i u Superligi!
Čekamo te na stadionu! Do pobede,
stoji na sajtu crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preokret u slučaju povratka Vanje Marinkovića?

Ponovo je aktuelna tema povratka Vanje Marinkovića u Partizan, klub u kom je ponikao i čiji je bio kapiten...

POVEZANE OBJAVE