Avramović: Ostaje gorak ukus zbog Kupa

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović tokom finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća doživeo je povredu nosa, ali on neće pauzirati s obzirom na to da će biti na raspolaganju selektoru reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacione mečeve.

“Dobro se osećam. Dobio sam udarac i slomljen je nos. Pauziram samo danas, već sutra se vraćam, samo da mi se uradi maska”, izjavio je Avramović za Mocart sport.

“Dve-tri nedelje mi je obavezno da nosim masku. To je nešto što se često dešava u sportu, nije to nikakva novost. Ovde smo svi u službi reprezentacije, da pomognemo svako koliko može da ostvarimo obe pobede nad Slovačkom. Biće važne obe utakmice za nastavak takmičenja.

Avramović kaže da nije umoran s obzirom na to da je odigrao četiri utakmice u prethodnih osam dana.

Generalno, nisam umoran uopšte, fizički se odlično osećam. Sada je totalni fokus na onom što sledi u petak i ponedeljak. Već smo u tome, radimo analize, gledamo kako da se što bolje spremim.

Prokomentarisao je i finale Kupa između večitih rivala Zvezde i Partizana.

Atmosfera je bila fantastična, Crvena zvezda je pobedila, čestitao sam im na trijumfu. Jednostavno, ostaje gorak ukus, jer prvi trofej koji smo mogli da osvojimo – nismo. Nećemo klonuti duhom, napadamo sve ostalo što možemo napasti. Posedujemo kvalitet, možda smo bili u blagom padu forme kroz neke prethodne utakmice. Podići ćemo se i pronaći pravi put do osvajanja trofeja, zaključio je Avramović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olimpijakos se obratio Janakopulosu: Dosta je bilo!

Odnosi između Olimpijakosa i Panatinaikosa dodatno su se "podgrejali" nakon derbija u domaćem prvenstvu. Lavinu reakcija pokrenuo je prvi čovek...

POVEZANE OBJAVE