Jevtović: Evropa je svima uvek velika motivacija

Partizanov povratnik Marko Jevtović pokazao je da će biti ogromno pojačanje za tim Aleksandra Stanojevića.

 On se posle četiri godine vratio u Partizan i protiv Radničkog odigrao svih 90 minuta

-Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio! Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam i ja prethodno bio, su takođe ponovo tu, tako da mi je lako da se uklopim. Stručni štab mi je jasno rekao koji su zahtevi i šta se od mene očekuje. Imamo tri pobede iz tri utakmice i to je ono što je najbitnije. Prija mi povratak na naš stadion, bilo je dosta emotivno za mene. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, jer imamo dve, verovatno i najvažnije utakmice pred nama, rekao je Jevtović za sajt kluba.

Pred Partizanom je još jedna evropska utakmica
– Evropa je nama svima uvek velika motivacija, i zbog rejtinga našeg fudbala i kluba, i naravno da je izuzetno važno da ostavimo dobar utisak. Pridružio sam se sad u januaru, momci imaju fenomenalnu polusezonu iza sebe, ali to je samo prvo poluvreme. Najbitnije da u maju budemo srećni i zadovoljni sezonom.

Navijači će mnogo značiiti u utakmici sa Spartom

– Očekujemo veliku podršku navijača. Lepa je atmosfera na mečevima, dobra energija je i unutar i oko tima. Mnogo nam znači podrška! Do skoro isto bio samo navijač Partizana, davao sam podršku i samo sam pozitivno gledao na stvari i znam da to tim može da oseti i pruži nekada i više od realnih mogućnosti, jasan je Marko Jevtović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE