Konačno: Đoković danas igra svoj prvi meč ove godine

Najbolji teniser planete Novak Đoković, rekao je da su kolege gostoljubivije prema njemu u Dubaiju, što nije bio slučaj u Australiji. Njemu će ovo biti pri meč u ovoj godini i glavni je favorit za osvajanje turnira.

Za sada su svi prijateljski nastrojeni prema sprskom asu

-Većina igrača koje sam video ovde, mada ih nisam video previše, bili su pozitivni i prijateljski nastrojeni. Lepo je to videti, ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji, gde je bilo pomalo čudno. Ovde je zasad sve u redu, kaže Đoković.

Novak je prokomentarisao njegove PCR testove sredinom decembra.

-Mediji spekulišu u vezi s time. Ono što mogu da kažem jeste ono što sam rekao svima – nisam IT stručnjak… U poslednje dve godine sam uradio mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na Turu. Nisam u poziciji da razumem kako se ti testovi procesuiraju i registruju. Drago mi je da je Institut za javno zdravlje u Srbiji izašao u javnost i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, pa ne mogu da zalazim u detalje.

Prvi protivnik Novaka Đokovića ove godine je Lorenco Muzeti, duel je zakazan za danas od 17.30

-Muzeti je mlad, nezgodan i vrlo talentovan igrač. Nedavno je pobedio Hurkača u Roterdamu. Igrali smo pet setova na Rolan Garosu, to su uslovi koji njemu više odgovaraju. Ovde je oduvek bilo brzo, a sada su uslovi najbrži ikada ovde. Servis je veoma važan. Nadam se da ću dobro početi meč, nadam se dobroj atmosferi na tribinama, rekao je Đoković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE