“Zvezda blizu licence, Partizan ima mnogo grešaka koje Evroliga ne oprašta”

Posle finala Kupa Radivoja Koraća, u kojem je Crvena zvezda odbranila trofej, fokus košarkaške sezone se prebacuje na završnicu ABA lige. Ulog je veliki, učešće u Evroligi.

Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović izneo je, u svom stilu, otvoreno problem crno-belih s kojim se suočavaju u odnosima sa Evroligom.

Zvezda će aplicirati za trogodišnju licencu i blizu je toga. Partizan nije, ima male šanse, jer je napravio tri ili četiri greške u prošlosti što Evroliga neće oprostiti. Partizan je 2000. godine odbio trogodišnju licencu, pa je potom Peković 15 dana pre početka takmičenja odbio Evrokup i igrao FIBA, rekao je Grbović za “Informer” i nastavio:

Zatim sledi Ostojino odugovlačenje pre dve godine da li će igrati ili neće, pa je odlučio da igra Evrokup posle odlska Trinkijerija. Četvrto je poslovanje! Na mejlove Evrolige morate da odgovarate, što Partizan retko radi. Zvezdino poslovanje je drugačije, to je kompanija i to Evroliga jako poštuje. Zvezda je mnogi bliža toj licenci nego Partizan, završio je Grbović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ovusu: Želim da se izvinim svim navijačima

Leonard Ovusu, fudbaler Partizana, oglasio se na društvenim mrežama posle poraza crno-belih od Vojvodine. Ovusu je zimus stigao u Partizan kao...

POVEZANE OBJAVE