MERIDIAN TIPOVI I KVOTE: Junajted 3.05, Juventus 3.00, Ajaks 1.90

Nokaut faza elitnog evropskog fudbalskog takmičenja je počela prošle nedelje, ali daleko od toga da smo videli puni potencijal najboljih timova na Starom kontinentu.

Liga šampiona nam u utorak i sredu donosi četiri sjajna meča, koja mogu biti idealna da se iskoriste za vrhunski tiket.

Ali pre nego što pogledate šta od ponude za vas ima kladionica Meridian, toplo vam preporučujemo da se registrujete na meridinabet.rs, jer tako dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i kladjenje uzivo!

Kada zgrabite bonus vreme je da pokažete vaše fudbalsko znanje!

ČELSI  – LIL, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.35, iks 5.20, dvojka 9.40

Aktuelni prvak Evrope i sveta nastavlja svoju borbu za odbranu krune. Na prvi pogled četa Tomasa Tuhela ne bi trebalo da ima problema sa francuskim timom koji neblista u domaćem prvenstvu. Čelsi se nalazi u idealnoj formi, „plavci“ ne znaju za poraz u prethodnih šest mečeva, a pored toga stigli su da postanu najbolji fudbalski tim na svetu. Sa druge strane, Lil igra jako neubedljivo, o čemu svedoči brutalan poraz od Pari Sen Žermena od pre nekoliko nedelja rezultatom 5:1. Ako gosti žele da „pomrse“ konce favoritu moraju da pokažu znatno bolji fudbal, ali ulog je preveliki da bi se igrači Čelsija opustili na domaćem terenu.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.60

VILJAREAL – JUVENTUS, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.55, iks 3.20, dvojka 3.00

Da li će Dušan Vlahović uspeti na najbolji mogući način da demantuje svog trenera? Šef struke Juventusa, Masimilijano Alegri, izjavio je kako nije realno očekivati da srpski fudbaler igra konstantno na velikom nivou, budući da je za Fiorentinu do sada uglavnom igrao jednu utakmicu nedeljno. To predstavlja pravi podstrek za Vlahovića da protiv tima koji sa klupe predvodi „gospodar Lige Evrope“, Unai Emeri, pokaže svoj puni potencijal.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 5.80

ATLETIKO MADRID – MANČESTER JUNAJTED, sreda 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.45, iks 3.25, dvojka 3.05

Sudar dva velikana koji posrću od početka sezone. Atletiko Madrid, ali pogotovu Mančester Junajted vode veliku borbu u domaćim šampionatima da naredne godine budu deo takmičenja u Ligi šampiona. Ali, plasman u elitu mogu da traže i preko osvajanje Lige šampiona, u ovom trenutku tako nešto deluje nemoguće, ali su nas dešavanja na fudbalskim terenima kroz istoriju naučila da možemo sve da očekujemo. Atletiko i Mančester igraju dosta neubedljivo, dogodi se povremeni bljesak, ali je on uslovljen individualnim raspoloženjem pojedinaca.

Predlog za igru: 1&0-2

Kvota u Meridianu: kvota 5.00

BENFIKA – AJAKS, sreda 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.95, iks 3.85, dvojka 1.90

Da li Ajaks koji predvodi Dušan Tadić može da nastavi sa odličnim igrama u Evropi? Šta dodati za tim iz Amsterdama osim konstataciju da na poslednjih deset mečeva imaju isto toliko pobeda. To svakako ne ide u prilog Benfiki, jer ako se Dušan Tadić i njegovi saigrači „razgoropade“ kako znaju, možemo očekivati da će biti puna mreža domaćina u Lisabonu.

Predlog za igru: 2-2

Kvota u Meridianu: 2.80

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE