NAJBOLJI PRATE NAJBOLJE: Liga šampiona vam daje dobar razlog da se registrujete i zgrabite BONUS BEZ USLOVA!

Najbolji fudbal u Evropi se polako zahuktava. Pred nama su još četiri utakmice u okviru prve runde osmine finala Lige šampiona koja nam donosi zanimljive parove i otvara velike mogućnosti.

Naravno, kada se sve pomenuto „začini“ sa najboljom ponudom koju vam donosi kladionica Meridian onda nema greške.

Svoja fudbalska umeća su prošle nedelje pokazili asovi Liverpula, PSŽ-a, Bajerna iz Minhena, Mančester Sitija… Ali, tu nije kraj.

Kada na red dođe eliminaciona faza Lige šampiona majstora sa fudbalskom loptom ima na pretek.

Nemojte da dozvolite da propustite debi Dušana Vlahovića protiv Viljareala, kao i utakmicu između Čelsija i Lila koja spada u kategoriju „zicera“.

Tu su još dueli između Atletiko Madrida i Mančester Junajteda, kao i Benfike i Ajaksa čiji je kapiten Dušan Tadić, koji nam garantuju da iznenađenja neće nedostajati.

Mada, nije sve! Kladionica Meridian ima jedno iznenađenje za vas! Nešto što će vam dati dodatni motiv da se malo detaljnije pozabavite novim izazovima koje pred vas stavlja takmičenje kao što je Liga šampiona.

Kakva bi to bila ponuda ako uz nju ne ide i adekvatan bonus! Sve što je potrebno jeste samo da se registrujete, budući da vam zbog toga poklanjamo BONUS BEZ USLOVA U VREDNOSTI OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo!

U promociji učestvuju svi igrači koji registruju nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs od 01.10.2021. Svaki igrač, momentom registracije stiče pravo da dobije 500 RSD bonusa za sportsko klađenje.

Da li još uvek imate razloga da čekate?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE