Otkrio: Evo za koga navija Aleksej Pokuševski 

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski igra svoju drugu sezonu u Oklahomi. Pokuševski je kao rođeni Novosađanin započeo karijeru u Vojvodini odakle je sa 15 godina prešao u Olimpijakos.

Mladi košarkaš ne razmišlja o povratku u Evropu, ali je otkrio za koga navija

– Ne, nisam nijednog trenutka razmišljao o povratku u Evropu, nema razloga. Pročitam tu i tamo komentare Partizanovih navijača ili objave u kojima me označe na Instagramu ili Tviteru. Jesam navijač Partizana i pratim svaku utakmicu kada mogu, navijam, ali i dalje je sve podređeno NBA ligi i nema drugih razmišljanja i planova, rekao je Pokuševski za sajt Nova.

Kada je reč o reprezentaciji sjajni košarkaš je rekao

– Pešić i ja smo već pričali preko telefona, rekao je da će doći u Ameriku u nekom trenutku, ne zbog mene, nego i zbog nekih drugih razgovora. Rekao je da će biti dobro da malo popričamo, ako bude usput da se vidimo. Uzbuđen sam stvarno zbog toga i srećan sam zbog prilike da pričam sa jednom takvom legendom, istakao je Pokuševski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE