PRAZNIK FUDBALA USRED RADNE NEDELJE: Osmisli dobitan tiket uz mogućnost ONLINE ISPLATE u Meridianu!

Početak radne nedelje, uglavnom, nije previše atraktivan kada su „redovna“ sportska dešavanja u pitanju. Međutim, kada počnu evropska fudbalska takmičenja, onda se svaki vikend mnogo brže i lakše dočeka!

Liga šampina, Liga Evrope, Liga konferencija i nikad „vrelije“ utakmice! Može li bolje? Pa, ako pratite kladionicu Meridian odgovor je uvek – može! Jer za potpuni fudbalski užitak spremili smo ponudu koja se ne odbija!

Za početak, ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, savetujemo vam da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijate čak 500 DINARA BONUSA za online i kladjenje uzivo!

A onda… Iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Naš savet je da „tipujete“ pobedu Ajaksa nad Benfikom – bukmejkeri Meridiana su procenili da „kopljanici“ iz Amsterdama imaju lepe šanse, zbog čega je kvota 1.90.

Kada govorima o mečevima koji su na programu u sredu u okviru Lige šampiona ne smemo da propustimo da ne pomenemo duel Atletiko Madrida i Mančester Junajteda. „Jorgandžije“ iz glavnog grada Španije su domaćini zbog čega „nose“ oreol favorita i zato je kvota na njih 2.45.

Iskombinujte utakmice Lige šampiona sa mečevima koje možete pronaći na meridianbet.rs i napravite brutalan tiket!

Kao što možete primetiti mogućnosti su velike, ali kladionica Meridian uvek pronađe način da pomeri granice.

U slučaju da sastavite dobitan tiket, a nemate mogućnosti da u dogledno vreme podignete novac na uplatnom mestu, onda imamo veoma važnu informaciju za vas!

Najbolja kladionica na planeti je mislila na vas. Sve što treba da uradite je da samo pažljivo pratite sledeće upustvo i novac će ekspresno biti na vašem računu.

Sve se završava u svega četiri koraka…

1.         Uđite na vaš nalog i kliknite na sekciju “UPLATA” u gornjem desnom uglu.

2.         Iz ponuđenog menija odaberite sekciju “VIŠE”, a zatim “ISPLATA TIKETA”.

3.         U ponuđeno polje unesite ID tiketa koji ste dobili u kladionici, a zatim će vam se otvoriti polje za unos koda za isplatu. Neophodno je uneti oba broja kako bi tiket bio isplaćen.

4.         Nakon uspešnog unosa, novac se sada nalazi na vašem keš računu!

Sve je veoma lako i jednostavno, samo na vama ostaje da iskoristite ponudu u Meridianu i da se prepustite uživanju!

*Napomena: Svaka zloupotreba će biti sankcionisana!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE