SASTAVI, BENFIKA-AJAKS: Kopljanici svim snagama kreću u napad na Luž!

Večeras će u Lisabonu Benfika ugostiti, ove sezone, strašni tim Ajaksa, koji je u grupnoj fazi dao do znanja svima da im ne sme biti svejedno kada su im Kopljanici protivnik.

Tim iz Amsterdama napašće svim raspoloživim oružjima, a strah u kosti domaćinu uteruje ofanzivni tandem koji čine kapiten kluba i reprezentacije Srbije Dušan Tadić, zajedno sa Sebastijenom Aleom, koji se već jednom, posle meča sa Sportingom, vratio iz Lisabona “nahranjen” golovima.

U grupnoj fazi elitnog takmičenja, holandski velikan se vratio iz istog grada sa 5 golova spakovanih u mrežu gradskog rivala Sportinga, slavivši sa 5-1.

BENFIKA (4-4-2): Vlahodimos – Žilberto, Otamendi, Vertongen, Grimaldo – Silva, Fajgl, Tarabt, Everton – Nunjez, Ramos. Trener: Verisimo.

AJAKS (4-3-3): Pasver – Mazraui, Timber, Martinez, Blind – Edson Alvarez, Berghujs, Gravenberh – Antoni, Ale, Tadić. Trener: Ten Hag.

Pravdu na ovoj utakmici deliće slovenački sudija Slavko Vinčić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE