Stanojević pred Spartu: Dajte mi 2:0 rezultat i odmah ću ga uzeti

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte na svom terenu.

U prvom meču ekipa Aleksandra Stanojevića pobedila je sa rezultatom 1:0.

Šta reći osim da sam ponosan na svoje igrače, ovo je 14. utakmica u sezonu Evropi. Imali smo razna očekivanja i verovanja na početku, ali su igrači izneli ceo period i svaka im čast na tome. Sutra bi trebalo da uživaju sa navijačima. Bihe drugačija utakmica nego u Pragu. Eliminaciona je utakmica biće, dosta rizika psoebno sa njihove strane. Sami smo sebi nametnuli pristisak prolaska dalje utakmicom u Pragu. Ulazimo jako i maksimalno, želimo da obradujemo naše navijače. Potrebna nam je njihova pomoć. Nadam se najboljem, izjavio je Stanojević.

On je pričao o tome koliko je 1:0 opasan rezultat pred revanš.

Svaki pozitivan rezultat je odličan. Dajte mi 2:0 i odmah ću ga uzeti, 1:0 je dobar rezultat. Sve je otvoreno. Oni su osveženi, više će rizikovati, biće teška i neizvesna utakmica, istakao je on i dodao:

Svaka utakmica je je drugačija. Imate plan, ali protivnik, teren, sitaucije vam određuju na koji način igrate. Oni su fizički dominanta ekipa, biće teška utakmica. Ne znam kako će ići, mi imamo plan. Možda će se otvroriti utakmica, bude šansi, brza su ekipa koja te dosta troši.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIČA SE I O DUGOGODIŠNJOJ EL LICENCI: Valensija planira veliki evroligaški potpis!

Košarkaši Valensije nisu uspeli da se domognu plej-ina Evrolige. Tek s krajem ove sezone znaće se lista učesnika za narednu....

POVEZANE OBJAVE