ATP DUBAI: Đoković šokiran od strane 123. tenisera sveta

Novak Đoković je poražen u 1/4 finalu ATP turnira u Dubaiju, pošto je poražen id 123. tenisera sveta Jiržija Veselog 2:0 u setovima (6:4, 7:6).

Prvi set je počeo brejkom Čeha, ali je srpski teniser uspeo da ponovo izbalansira rezultat u četvrtom gemu.

Međutim, Veselog to nije pokolebalo i nastavio je sjajnom partijom i ubrzo je ponovo imao brejk prednosti, koji mu je bio dovoljan da dobije prvi set rezultatom 6:4.

U drugom setu bez brejka se igralo do sedmog gema, kada Veseli sjajnim preciznim udarcima dolazi do prednosti. U narednom gemu, u kojem je Novak imao brejk loptu, češki teniser potvrđuje brejk i dolazi do 5:3.

Novak je lako osvojio gem na svoj servis, a onda u svom stilu napravio pritisak na Čeha i naterao ga na greške i došao 5:5.

U narednom gemu Novak je uz dota muke došao do vođstva, i Veseli je posle samo 10-ak minuta došao do situacije od servisa za pobedu, do servisa da spašava drugi set. Čeh je posle dosta problema, uspeo da sačuva svoj servis i otišlo se u taj brejk.

U odlučujućem periodu igre Novak je jako loše počeo i vrlo brzo je bilo 0:3 u korist Veselog. Čini se da je ključni trenutak meča bio kada je pri rezultatu 3:4 za Čeha, Novak napravio duplu servis grešku i Veseli je do kraja to iskoristio za pobedu u taj brejku 4:7.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Larkin odbio Fener, poznato u kom klubu nastavlja karijeru

Košarkaš Efesa Šejn Larkin je glavna tema u košarkaškim krugovima u Turskoj. Mnogo se spekuliše u kom klubu će...

POVEZANE OBJAVE